Hlavní obsah

Tragédie v policejní rodině: Muž zabil družku, své dvě děti a pak i sebe

Vsetín
Aktualizováno

Čtyři mrtvé lidi včetně dvou dětí našla ve středu policie v Rožnově pod Radhoštěm na Vsetínsku. Policie případ vyšetřuje jako trojnásobnou vraždu. Muž podle vyšetřovatelů zastřelil svou družku a své dvě děti, pak spáchal sebevraždu. Žena byla policistkou. Podle informací Práva se jednalo o členy jedné rodiny. Otec byl funkcionářem městské policie na Vsetínsku.

Mluvčí policie Simona KyšnerováVideo: Novinky

 
Článek

„O život přišly dvě dospělé osoby a dvě malé děti. V současnosti jsme na místě činu a zároveň prověřujeme motiv pachatele,“ uvedla mluvčí policie Simona Kyšnerová s tím, že děti byly předškolního věku a všechny oběti měly střelné poranění.

Kriminalisté později upřesnili, že případ vyšetřují jako trojnásobnou vraždu.

Policie na místě činuVideo: Aleš Fuksa, Právo

„Devětačtyřicetiletý muž zastřelil svou 35letou družku a své děti. Poté zbraň obrátil proti sobě. Jednou z obětí je policistka,“ uvedla policie na Twitteru.

Podle informací Práva byl otec dětí zástupcem ředitele městské policie v jedné z obcí na Vsetínsku.

„Můj vnuk s jejich starší dcerou chodil do školky, měli nastoupit do první třídy. Holčička dnes měla narozeniny, na sobotu rodiče připravovali velkou oslavu i pro další děti, včetně nafukovacího hradu,“ řekl Právu jeden ze sousedů.

Policie obvinila z vraždy muže, který měl na Vsetínsku pozabíjet ženu a děti a pak odpálit dům

Krimi

Druhá dcera byla podle sousedů o dva roky mladší. „Tatínek je často učil jezdit na kole po ulici. V domě bydleli asi tři nebo čtyři roky,“ konstatoval soused. Muž byl podle místních žárlivý.

Mluvčí policie Simona Kyšnerová

Nejedná se o první letošní vícenásobnou vraždu na Vsetínsku. V obci Loučka koncem dubna podle policie jednatřicetiletý muž v rodinném domě usmrtil svou o rok starší ženu a jejich tři malé děti ve věku do pěti let. Poté nožem pořezal i sebe a nakonec způsobil výbuch domu. V červnu kriminalisté muže obvinili z vraždy a soud ho pak poslal do vazby.

Reklama

Výběr článků

Načítám