Hlavní obsah

V Praze hořela prodejna luxusních hodinek

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Prodejnu luxusních švýcarských hodinek v centru Prahy zachvátily v noci na pondělí plameny. Požár likvidovali hasiči, zboží bylo naštěstí schováno v trezoru.

Požár prodejny luxusních hodinek v centru PrahyVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

"K požáru v prodejně v přízemí činžovního domu v Široké ulici byly vyslány tři jednotky hasičů," uvedl mluvčí pražských hasičů Martin Kavka.

Ještě před příjezdem hasičů policisté preventivně evakuovali z domu 17 nájemníků. Hořelo v prodejně luxusních švýcarských hodinek. Veškeré zboží bylo ale přes noc z bezpečnostních důvodů schováno v trezoru. Shořel tak především nábytek a vnitřní vybavení prodejny.

Široká ulice byla po dobu zásahu hasičů uzavřena. Okolí střežili policisté.

"Hasiči provedli násilný vstup do prodejny, zásah probíhal v dýchací technice. Požár byl zlikvidován pomocí jednoho vodního proudu. Hasiči poté ještě odvětrali prostory prodejny pomocí přetlakové ventilace," doplnil Kavka.

Přesnou příčinu požáru, stejně jako výši škody, zjišťuje vyšetřovatel hasičů. Na místo se pak dostavili také kriminalisté.

Požár v obchodě v Mladé Boleslavi způsobil škodu za miliony

Domácí

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám