Hlavní obsah

V Liberci mezi stavební sutí nalezli zavražděného bezdomovce

Právo, Jaroslav Švehla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Liberec

V Liberci vyšetřují smrt 74letého bezdomovce. Nález mrtvého těla v navážce stavební suti mezi ulicí Seniorů a silnicí v Zeleném údolí v Liberci oznámil volající na tísňovou linku už v pátek 17. května.

Foto: Policie ČR

Miroslav Dobrovodský

Článek

„Soudní pitvou bylo zjištěno, že ke smrti došlo zaviněním jiné osoby. Na základě těchto skutečností byly zahájeny úkony trestního řízení pro závažný násilný zločin,“ řekl dozorující státní zástupce Radim Kadlček.

Šetřením kriminalistů bylo zjištěno, že mrtvým je 74letý bezdomovec Miroslav Dobrovodský, který se pohyboval po Liberci. Při chůzi se mohl opírat o hůl. Kriminalisté žádají veřejnost o informace, na základě kterých by zmapovali pohyb tohoto muže v době od 13. května do 17. května 2013, a to jednak v lokalitě Zeleného údolí, ale i na dalších místech v Liberci.

„Kriminalisté uvítají také informace k pohybu osob, se kterými byl tento muž v kontaktu, ale také k pohybu vozidel v blízkosti místa činu – tedy v lokalitě skládky stavebního materiálu v Zeleném údolí v Liberci,“ žádá veřejnost mluvčí krajské policie v Libereckém kraji Vlasta Suchánková s tím, že informace mohou lidé telefonovat na linku 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám