Hlavní obsah

V Brandýse nad Labem hořel dvanáctipatrový dům

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brandýs nad Labem
Aktualizováno

V Brandýse nad Labem v pondělí dopoledne hořel 12patrový dům. Při zásahu se zranil jeden ze zasahujících hasičů, záchranáři převezli do nemocnice také jednu ženu, která se nadýchala nebezpečných zplodin. Na místě zasahovaly desítky hasičů.

Článek

„Oheň byl nahlášen krátce před jedenáctou hodinou dopoledne. Hoří ve třetím patře dvanáctipatrového domu, na místě máme mnoho dobrovolných i profesionálních jednotek z okolí,“ řekl dopoledne Novinkám mluvčí středočeských hasičů Ladislav Křivan.

Při požáru byla zraněna starší žena a jeden hasič. „Paní se nadýchala nebezpečných zplodin a převezli jsme ji do nemocnice v Brandýse nad Labem,“ řekla Novinkám mluvčí středočeské záchranné služby Tereza Janečková.

Doplnila, že se při zásahu zranil také jeden z hasičů. „Je popálený v obličeji a na rukou, jeho stav není vážný,“ doplnila Janečková. Uvedla, že hasič je také pokousaný. Pravděpodobně ho při prohledávání domu napadl pes v jednom z bytů.  

Reklama

Výběr článků

Načítám