Hlavní obsah

Účet po nehodě Jaromíra Jágra. Škoda na tramvaji je 400 tisíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražský dopravní podnik zná předběžnou výši škody po nehodě tramvaje a osobního auta, které řídil hokejista Jaromír Jágr. Vyčíslili ji na 400 tisíc korun. Policie nehodu uzavřela již v květnu.

Jaromír Jágr po nehodě v PrazeVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„Poškozená tramvaj je v tuto chvíli v opravě. Konečnou a přesnou částku budeme vědět po ukončení opravy. V tuto chvíli máme předběžný odhad škody na tramvaji, který činí 400 tisíc Kč,“ řekla Novinkám mluvčí dopravního podniku Aneta Řehková.

Myslel jsem, že je to můj konec. Jágr přiznal zavinění nehody

Krimi

Mluvčí policie Violeta Siřišťová Novinkám sdělila, že policie nehodu uzavřela hned ten den, a to uložením výše nespecifikované pokuty. Při nehodě nebyl nikdo zraněn.

Foto: Aktu.cz

Jaromír Jágr krátce po nehodě

Hokejista boural na konci května v Plzeňské ulici v Motole. Krátce nato se vyjádřil na sociální síti, kde svou chybu přiznal s tím, že chtěl otočit do druhého směru.

Jaromír Jágr měl nehodu, srazil se s tramvají

Krimi

Nehoda elektromobilu Jaromíra JágraVideo: Aktu.cz

„Kontroloval jsem si tu druhou stranu a ve vhodnou chvíli jsem do ní najel. Byl ale velký provoz a v tom jsem nestihl zareagovat na tramvaj, která jela velkou rychlostí ve stejném směru jako já,“ uvedl Jágr.

Tramvaje si všiml, když byla půl metru před ním. „Myslel jsem si, že je to můj konec. Vždy jsem věřil, že vyšší moc má nade mnou ochrannou ruku, a dnes jsem se o tom znovu přesvědčil. Díky Bohu!“ dodal Jágr.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Havarovaný elektromobil

Reklama

Výběr článků

Načítám