Hlavní obsah

Tramvaj v Praze srazila muže, na místě zemřel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Smrtelná nehoda se stala ve středu odpoledne na pražském Smíchově. Tramvaj tam srazila chodce, který na místě zemřel.

Tramvaj v Praze srazila chodkyniVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala v Nádražní ulici u zastávky Lihovar kolem půl třetí odpoledne.

„Aktuálně zasahujeme u případu chodkyně sražené tramvají. Osoba přes veškerou snahu zasahujících složek na místě svým zraněním podlehla,“ řekla krátce po nehodě Novinkám mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Záchranná služba odpoledne upravila původní informaci, že šlo o ženu. Sražen byl podle záchranářů muž, jehož identifikace byla ztížena. „Bohužel po příjezdu prvních kolegů na místo bylo zřejmé, že cca 30letému muži už nedokážeme pomoci, jeho zranění byla neslučitelná se životem,“ konstatovala mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Jaromír Jágr měl nehodu, srazil se s tramvají

Krimi

Provoz pak zablokoval autobus

Místo tragické nehody bylo průjezdné kyvadlově, dopravu řídila policie. Kolonu čekajících vozů na jedné straně předjížděl řidič autobusu MHD, který se pak v jízdním pruhu potkal s protijedoucími autobusy. Dopravu úplně zablokoval asi na 10 minut, než se mu podařilo vycouvat a uhnout.

Dopravní podnik na svém webu uvedl, že tramvaje byly ve směru z centra zkráceny do zastávky Smíchovské nádraží. Mezi zastávkami Smíchovské nádraží – Hlubočepy byla zavedena náhradní autobusová doprava linkou X12. Provoz byl obnoven kolem páté hodiny odpoledne.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám