Hlavní obsah

Tragická nehoda motorkáře uzavřela Pražský okruh u Zbraslavi

Novinky, jap
Aktualizováno

Na Pražském okruhu u Zbraslavi se v pondělí odpoledne srazil kamión s motorkářem. Řidič motocyklu na místě zemřel. Pražský okruh musel být ve směru na Ruzyni téměř na tři hodiny uzavřen.

BEZ KOMENTÁŘE: Tragická nehoda motorkáře na Pražském okruhuVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala na Lahovickém mostě, na úrovni Strakonické ulice, a to po 17. hodině. Na místo zamířili policisté i záchranáři, kteří povolali vrtulník. Motorkář zůstal po střetu ležet na dálnici, jeho stroj skončil o 150 metrů dále.

„Pražští kolegové nás požádali o výpomoc u nehody na Pražském okruhu. Na místo vyjely dvě posádky záchranářů z Asociace samaritánů ze zbraslavského výjezdového stanoviště. Přivolaný lékař však již mohl u pacienta pouze konstatovat smrt,” řekla Novinkám mluvčí středočeské záchranky Petra Effenbergerová.

Pražský okruh musel být ve směru na Ruzyni uzavřen. Protože se v Cholupickém tunelu začala vytvářet velmi rychle kolona, musel být omezen provoz i v něm.

„Příčiny této nehody jsou předmětem dalšího vyšetřování. Cholupický tunel musel být odbavován blokově. Okolo půl sedmé se podařilo policistům zprůjezdnit ve směru na Ruzyni jeden jízdní pruh,” sdělila mluvčí pražské policie Andrea Zoulová.

Provoz na Pražském okruhu byl plně obnoven po 20. hodině.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám