Hlavní obsah

Totožnost upáleného z Liberce policie stále nezná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LIBEREC

Totožnost muže, jenž se v pátek večer upálil v justičním areálu v Liberci, policie stále nezná. Jak Právu sdělila tisková mluvčí liberecké policie Vlasta Suchánková, snaží se kriminalisté i za pomoci veřejnosti zjistit, kdo mrtvý muž byl a co ho k činu vedlo.

Foto: Petr Pavelka

loňská akce

Článek

"V pondělí byla provedena soudní pitva ostatků. Víme pouze, že muži bylo 30 až 35 let a byl vysoký 175 centimetrů. Na sobě měl tmavou bundu a tmavé kalhoty. V levém uchu měl náušnici ze žlutého kovu ve tvaru srdce," upřesnila Suchánková a dodala, že pokud by někdo měl informace k totožnosti mrtvého, může je zavolat na tísňovou bezplatnou linku policie 158.

Po vyhodnocení záznamu z bezpečnostních kamer policie zjistila, že muž přišel do prostoru mezi Okresním soudem a vazební věznicí v Liberci sám a nenesl žádný předmět ani zavazadlo. "Za dosud nevyjasněných okolností se zřejmě polil hořlavinou a zapálil," dodala Suchánková.

Reklama

Výběr článků

Načítám