Hlavní obsah

Strážníci našli u Prahy auto s hadicí připojenou k výfuku a uvnitř tři mrtvé

Novinky, Ondřej Kořínek
Praha-západ
Aktualizováno

Strážníci městské policie nalezli ve středu u obce Roblín v okrese Praha-západ v autě tři mrtvé osoby, dva muže a ženu. Podle prvotních informací spáchali sebevraždu otravou výfukovými plyny. Případ má objasnit nařízená soudní pitva.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Podle mluvčího středočeské policie Pavla Truxy byli v autě dva muži ve věku 39 a 27 let a žena, které bylo 37 let. Ta nebyla manželkou ani jednoho z mužů, upřesnil Truxa.

Případ vyšetřují kriminalisté z policejního oddělení Praha-západ, což nasvědčuje tomu, že šlo o sebevraždu. Závažným trestným činem by se totiž zabývali středočeští kriminalisté. Šéf policejního oddělení Praha-západ Michal Murín potvrdil, že kriminalisté zatím nezjistili, že by se na úmrtí tří lidí někdo podílel. "Zatím to budeme šetřit jako sebevraždu. Z těch prvotních šetření tam zatím není nic, co by sebevraždu vylučovalo," uvedl Murín.

Podezřelou felicii nahlásil cyklista

Strážníkům, kteří později vyrozuměli Policii ČR, ohlásil podivně zaparkovanou Škodu Felicii v lese cyklista, který projížděl okolo. Městští policisté poté ve voze našli dva muže a dívku, kteří nejevili známky života. Na místo proto byli přivoláni záchranáři s lékařem, který poté konstatoval smrt.

„Podle prvotních informací z místa byla do vozidla zavedena hadička, která přiváděla výfukové plyny, a osoby se tak mohly otrávit,“ řekla Novinkám mluvčí policie Soňa Budská s tím, že přesnou příčinu úmrtí určí až soudní pitva.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám