Hlavní obsah

Srážku s vlakem nepřežili tři lidé

Právo, Petr Marek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PŘEROV

Tragický střet osobního vlaku se starou škodovkou vyšetřují policisté na jižní Moravě. Muž a dvě ženy , kteří cestovali Škodou 105, se na přejezdu bez závor mezi obcemi Vlkoš a Troubky srazili s vlakem. Nikdo z posádky vozu nehodu nepřežil.

Foto: OZC Zlaté jablko

ilustrační foto

Článek

Na jednokolejné trati z Přerova do Brna byl ihned po nehodě, která se odehrála krátce po 19. hodině, přerušen provoz. "Osobní vlak zachytil na přejezdu osobní vůz a táhl ho asi 400 metrů po trati. Na místo přiletěl vrtulník záchranné služby, pasažérům z auta však lékaři již nemohli pomoci," uvedla mluvčí olomouckých hasičů Vladimíra Hacsiková.

Až po 21. hodině se záchranářům podařilo těla ze zdemolovaného vraku vyprostit. Provoz na trati byl obnoven až v půl desáté večer.

Podle policejního sdělení tvořily posádku dvě ženy a muž, který řídil. Světelná signalizce byla v době nehody funkční, konstatovali vyšetřovatelé.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám