Hlavní obsah

Spadlý strom zranil dvě děti na hřišti v Praze

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Záchranáři zasahovali v pondělí v pražských Klánovicích, kde se zřítil s největší pravděpodobností vlivem větru strom na hřišti. Zdravotníci odtud odvezli dvě zraněné děti do nemocnice.

Strom spadl na děti v KlánovicíchVideo: Aktu.cz

 
Článek

Nehoda se stala krátce před 14. hodinou v ulici Smržovská. „Oznamovatel hovořil o stromu spadlém vlivem větru,” sdělil Novinkám mluvčí policie Jan Rybanský.

Blackout v českých městech, bez proudu byly statisíce domácností

Počasí

Zdravotníci z místa odvezli 15letého chlapce a o rok mladší dívku. „Chlapec měl zraněnou hlavu, dívka utrpěla zranění ruky a zad. Oba jsme přepravili na dětskou chirurgii,” uvedla mluvčí záchranky Jana Poštová.

Bouře Sabine má v Evropě nejméně pět obětí, v Česku několik zraněných

Evropa

Podle výstrahy meteorologů hrozí v pondělí i následující den v Česku velmi silný vítr, který může v nárazech dosahovat rychlosti 70 až 110 kilometrů v hodině, místy i více, tedy až síly orkánu. Příčinou je bouře Sabine, která v neděli odpoledne vtrhla na sever a západ Evropy.

Silný vichr si vyžádal zranění rovněž na Českolipsku, kde strom spadl na ženu na Jarmilině stezce v Doksech u Máchova jezera. Zraněná žena skončila v nemocnici.

Na ženu u Máchova jezera spadl strom

Krimi

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám