Hlavní obsah

Slovák v Rokycanech zneužil osmiletého chlapce, dostal pět let

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rokycany

Na pět let do věznice s ostrahou poslal ve středu rokycanský okresní soud Slováka za pohlavní zneužití nezletilého dítěte. Součástí verdiktu je i rozhodnutí o vyhoštění 48letého cizince z České republiky po odpykání trestu.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Rozsudek není pravomocný. Ponechal jsem si lhůtu pro případné odvolání stejně jako obžalovaný,“ potvrdil vedoucí státní zástupce Milan Pózel.

Muž zaútočil na ženu při kondičním běhu. Útok odrazila a ještě si ho vyfotila

Krimi

Podle spisu měl slovenský dělník, který pracoval v jedné z továren v Plzni, přimět osmiletého chlapce, aby mu třel penis. Stalo se to loni v červnu poblíž domova dětí v Rokycanech, kde si obžalovaný muž svoji oběť vytipoval. Pak utekl.

Mladík zatáhl v Liberci dívku do lesa, kde ji obtěžoval. Zachránila ji svědkyně

Krimi

Kriminalisté podezřelého zadrželi za dva dny. S pátráním policistům pomohla vychovatelka z domova dětí, která muže v přítomnosti chlapce spatřila na bezpečnostní kameře.

Odsouzený muž podle znalců trpí sexuální úchylkou, vzrušují ho malí chlapci. „Má nařízenu ochrannou sexuologickou léčbu, protože v minulosti se podobného jednání dopustil ve své zemi,“ doplnil Pózel.

Reklama

Výběr článků

Načítám