Hlavní obsah

Šel vyřešit nehodu, agresivní spolujezdec mu zlomil ruku

Novinky, Ondřej Kořínek
Praha

Nehoda v Praze skončila minulý měsíc pro jednoho z řidičů zlomenou rukou. Tu mu zlomil naštvaný spolujezdec auta, které chvíli předtím mělo nabourat do čerstvě nalakovaného nissanu. Policisté agresivního spolujezdce podezírají z ublížení na zdraví.

Spolujezdec napadl řidičeVideo: Policie ČR

 
Článek

O případu, který se stal 19. července, v pátek informovala Novinky policejní mluvčí Jana Rösslerová.

„Krátce po 13:00 přijel do křižovatky ulic Bystrá a Náchodská řidič červeného vozidla Ford Tranzit Connect, který měl chvíli předtím nacouvat ve Vinoři do čerstvě nalakovaného modrého vozidla značky Nissan a tím ho poškodit,“ uvedla mluvčí.

Řidič fordu odmítl nehodu s šoférem nissanu řešit a odjel. Poškozený ho dohnal na zmíněné křižovatce a snažil se karambol vyřešit. Když se po chvíli vracel do auta, vrhl se na něj spolujezdec z fordu, který ho chtěl kopnout do břicha. Devětatřicetiletý řidič se snažil kop vykrýt levou rukou a útočník mu ruku zlomil.

Foto: Policie ČR

Spolujezdec napadal řidiče a zlomil mu ruku

Zraněný muž odjel do nemocnice, kde byl ošetřen, a posléze na policii. Kriminalisté pátrají po řidiči červeného fordu, jehož SPZ zatím neznají, ale také po agresivním spolujezdci. Dvojice má zřejmě vztah k Horním Počernicím, kde asi pracují nebo bydlí.

„Útočník je středního věku, má hnědé vlasy a světlou pleť. V době útoku byl oblečený do tmavých kalhot a černého tílka s nápisem na hrudi. Řidič je rovněž středního věku, světlé pleti a oblečený byl do bílého trička s krátkým rukávem a světle hnědých krátkých kalhot,“ sdělila mluvčí s tím, že spolujezdci hrozí až osmileté vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám