Hlavní obsah

Rozčtvrcený muž je zřejmě z Klatov

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PLZEŇ

Kriminalisté jsou zřejmě krůček od identifikace rozčtvrceného těla, které ve středu našli cestáři zabalené v pytli při úklidu strouhy u silnice mezi Kocourovem a Zavlekovem na Klatovsku. Podle informací Práva by mohl být obětí vraha asi 50letý muž z Klatov, kterého pohřešuje jeho družka.

Článek

Ta jeho zmizení přišla policii oznámit ve stejný den, kdy se našlo rozřezané tělo. Popis hledaného muže přibližně odpovídá nalezeným pozůstatků. Kriminalisté přišli ještě na další znaky, které se shodují. Podrobnosti ale nechtějí z taktických důvodů zatím zveřejnit.

Nejedná se ale o žádného podnikatele či známou osobnost. Ve čtvrtek proběhla soudní pitva, která měla objasnit příčinu smrti a dobu, kdy muž zemřel. Její výsledky ale policie zatím nezveřejnila.

Jak také včera vyšlo najevo, cestáři našli ve strouze pouze některé části těla. Ty zbylé objevili později kriminalisté v silničním příkopu o několik kilometrů dál. Byly zabalené ve stejném pytli.

Reklama

Související témata:

Související články

Cestáři našli u silnice rozčtvrcené tělo

Hrůzný nález učinili ve středu cestáři při úklidu strouhy u silnice mezi Kocourovem a Zavlekovem na Klatovsku. Když se snažili odstranit jeden ze dvou...

Výběr článků

Načítám