Hlavní obsah

Řidička přejela do protisměru a srazila se s traktorem. Na místě zemřela

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kroměříž

Po nehodě s traktorem zemřela v úterý večer na Kroměřížsku řidička osobního auta. Nehoda se stala mezi kroměřížskými místními částmi Kotojedy a Trávník.

Foto: HZS Zlínského kraje

Po srážce s traktorem zemřela u Kroměříže řidička osobního auta.

Článek

„Nehoda se stala krátce před 19. hodinou. Řidička automobilu prozatím z neznámých příčin vjela do protisměru, kde čelně narazila do zemědělského stroje. Žena utrpěla poranění, kterým na místě podlehla,“ uvedl zlínský policejní mluvčí Petr Jaroš.

Zdrogovaný řidič dodávky usmrtil chodce na Královéhradecku

Krimi

„Osobní auto skončilo po srážce mimo silnici. Při nárazu došlo k utržení předního kola traktoru, ze kterého následně vytekl hydraulický olej. Ten hasiči zasypali sorbentem. Traktor s návěsem zablokoval oba jízdní pruhy,“ doplnila mluvčí hasičů Zlínského kraje Lucie Javoříková.

Foto: HZS Zlínského kraje

Po srážce s traktorem zemřela u Kroměříže řidička osobního auta.

Tělo ženy podle Javoříkové museli hasiči vyprostit ze zdemolovaného vozidla pomocí hydraulického zařízení.

„Řidič traktoru vyvázl bez zranění,“ uvedla mluvčí hasičů. Po dobu zásahu složek integrovaného záchranného systému byla silnice uzavřena. Příčinami a okolnostmi nehody se zabývají policisté.

Reklama

Výběr článků

Načítám