Hlavní obsah

Řidiči ráno bourali na ledovce

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mrznoucí mlhy a ledovka komplikovaly ve čtvrtek ráno jízdu řidičům hned v několika krajích. Na Litoměřicku se srazilo v hromadné nehodě šest aut, na dálnici D10 ve Středočeském kraji havarovalo při několika nehodách osm vozidel. Řidičku s dítětem museli odvézt do nemocnice zdravotníci po nehodě u obce Velká Dobrá na Kladensku.

Nehoda u obce Velká Dobrá Video: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

K hromadné nehodě šesti aut došlo na nadjezdu nad dálnicí D8 u obce Kleneč na Litoměřicku. Tři lidé se lehce zranili, záchranka je přepravila na chirurgii do nemocnice.

Podle mluvčí policie Petry Trypesové do sebe nejdřív narazila dvě auta, třetí vozidlo zastavilo, ale narazilo do něj zezadu čtvrté, a poté se srazila ještě další dvě auta. Policie úsek v místě nehody uzavřela a odklání dopravu.

U obce Velká Dobrá narazilo osobní auto do stromu u silnice, přičemž se pak odrazilo zpět na vozovku, kde skončilo na boku. Záchranka z místa odvezla řidičku a dítě s lehkým zraněním do nemocnice.

Autobusu se u Břeclavi srazil s dodávkou převážející bazén. Šest zraněných

Krimi

Na Mladoboleslavsku se stalo několik nehod na namrzlé dálnici D10 ve směru na Prahu v úseku od 21. až 29. kilometru. Policie, záchranka i hasiči zasahovali u celkem osmi havarovaných aut. Srážky se obešly bez vážných zranění.

Podle policie se kvůli odklízení následků nehod vytvořily dlouhé kolony. Doprava je odkláněna, řidiči musí z dálnice sjet na 27. kilometru u Benátek nad Jizerou, zpět se mohou vracet na 21. kilometru u Tuřic.

Foto: HZS Vysočina

Nehoda auta u Stonařova na Vysočině

K další nehodě ve Středočeském kraji jeli hasiči k obci Tehov. „Jedno vozidlo skončilo na střeše v příkopu, zraněná osoba byla předána do péče zdravotnické záchranné služby,“ uvedli hasiči na webu.

Zdravotníci odvezli do nemocnice rovněž jednoho člověka po nárazu auta do stromu u Stonařova na Jihlavsku na Vysočině. Z fotek, které hasiči z místa zveřejnili, je patrné, že v okolí napadl sníh.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám