Hlavní obsah

Řidič prorazil v Hradci autem zábradlí a zřítil se z mostu

Právo,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové

Neuvěřitelné štěstí měl sedmačtyřicetiletý řidič, který v neděli nad ránem nezvládl při jízdě v Hradci Králové svůj vůz. Najel na pravý okraj chodníku, prorazil kovové zábradlí Malšovického mostu a zřítil se na komunikaci pod mostem. Vzhledem k časné ranní hodině tudy zrovna neprojíždělo na této jindy rušné městské dopravní tepně jiné vozidlo.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Auto skončilo po pádu na střeše na městském silničním okruhu.

Článek

„Automobil skončil převrácený na střechu, řidič zůstal uvnitř, protože měl zaklíněnou ruku. Hasiči osobu vyprostili a předali ji do péče zdravotnických záchranářů,“ uvedla mluvčí hasičů Martina Götzová s tím, že k nechodě došlo před půl šestou v neděli ráno.

Na Jičínsku se srazilo auto s dodávkou: dva mrtví a dva zranění

Domácí

Nehodu Opelu Vectra začala šetřit policie. „Přivolaní policisté naměřili řidiči 2,44 promile alkoholu v dechu. Dále zjistili, že vozidlo není pojištěno,“ doplnila policejní mluvčí Eliška Majerová.

Ke zranění jiných osob nedošlo. Řidiči nyní hrozí soudní řízení, neboť je podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Ve vězení by mohl proto strávit až tři roky.

Foto: Policie ČR

Auto skončilo po pádu na střeše na městském silničním okruhu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám