Hlavní obsah

Řidič na Trutnovsku předjížděl v zákazu a rozbil auto o skálu. Zachytila to kamera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trutnov

Na porušení zákazu předjíždění doplatil o víkendu 31letý řidič na Trutnovsku. Po předjetí auta dostal smyk, vyjel ze silnice a BMW rozbil o skálu. Zraněn nikdo nebyl. Řidiči hrozí až rok bez řízení.

Předjíždění v zákazu se řidiči BMW nevyplatiloVideo: Policie ČR

 
Článek

Řidič BMW jel v sobotu večer po silnici I/14 v obci Suchovršice a rozhodl se předjet hondu jedoucí před ním. Podle policie to bylo v zákazu předjíždění.

Zemřelo dítě těžce zraněné při nehodě. Do auta narazil zezadu náklaďák

Krimi

„Před sebou neměl dostatečný rozhled a současně nepřizpůsobil rychlost jízdy. Při projíždění prudké zatáčky dostal smyk, vyjel mimo komunikaci, kde auto po přetočení o 180 stupňů narazilo do skály,“ uvedla mluvčí policie Iva Kormošová.

Namol opilá řidička bourala na Pelhřimovsku. V autě měla dvě děti

Krimi

Ke střetu s dalším autem nedošlo, nikdo nebyl zraněn. Dechová zkouška byla negativní a škodu policisté vyčíslili na 80 tisíc korun. Řidiče bude řešit správní orgán, který navíc dostane jako důkaz kamerový záznam. Muži hrozí pokuta 5 až 10 tisíc korun a zákaz řízení na 6 až 12 měsíců.

Foto: Policie ČR

Předjíždění v zákazu se nevyplatilo

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám