Hlavní obsah

Řidič na Strakonicku utekl policistům do pole s obilím, zastavil ho až výstřel

Právo, kal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dražejov

Honičku jako z akčního filmu mají za sebou policisté z Dražejova na Strakonicku. Ti chtěli ve čtvrtek ráno zkontrolovat řidiče (19) osobního auta, který se řítil Vodní ulicí ve Strakonicích. Řidič, se kterým v autě cestoval spolujezdec, ale na výzvu nereagoval a policistům začal ujíždět směrem na Katovice.

Honička na Strakonicku skončila v poliVideo: Policie ČR

 
Článek

„Rychlou jízdou se snažil policisty setřást, což se mu ale nedařilo. Proto za Dražejovem odbočil na polní cestu, kde zastavil, vyběhl z vozidla a utíkal do pole s obilím,“ popsala mluvčí strakonické policie Jaromíra Nováková.

Mladého řidiče na Karvinsku na úprku před policií zastavil beton

Krimi

Prchajícího řidiče zastavil až policejní výstřel do vzduchu. „Policisté mladíka spoutali a provedli dechovou zkoušku na alkohol, která byla pozitivní. Nadýchal přes jednu promile alkoholu v dechu. Navíc neměl za volantem co dělat, má totiž uložen zákaz řízení všech motorových vozidel na dvacet čtyři měsíců,“ dodala Nováková.

Motorkář se ztrácel policii v prachu kolem řepky, v lese ho vyčenichal pes

Krimi

Mladík skončil v policejní cele a policisté ho viní z přečinů ohrožení pod vlivem návykové látky a maření výkonu úředního rozhodnutí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám