Hlavní obsah

Řidič na Příbramsku srazil chodkyni a ujel, žena je v kritickém stavu

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příbram

Na silnici mezi Pičínem a Příbramí srazil v sobotu ráno doposud neznámý řidič chodkyni. Žena utrpěla při střetu vážná zranění a skončila v kritickém stavu v nemocnici. Řidič z místa nehody ujel, policie po něm pátrá.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

K nehodě došlo okolo 5:30 na silnici mezi Pičínem a Příbramí. Chodkyně měla na sobě reflexní prvky a v ruce držela navíc baterku.

„Pětatřicetiletá žena šla po silnici směrem na Pičín, když ji srazil projíždějící automobil. Řidič tohoto vozu z místa nehody ujel. Podle všeho by se mělo jednat o Peugeot 307,“ uvedla policejní mluvčí Michaela Nováková.

Žena utrpěla při nehodě vážná zranění, se kterými byla vrtulníkem letecké záchranky přepravena do Ústřední vojenské nemocnice Střešovice. Podle policie je v kritickém stavu.

„Policisté prosí o pomoc případné svědky, kteří mohli vozidlo vidět, nebo kteří si všimli něčeho neobvyklého. Pátráme rovněž po řidiči vozu, který ženu srazil, a který z místa nehody ujel,“ doplnila mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám