Hlavní obsah

Řidič dupal na plyn s německou policií v patách, na Domažlicku nevybral zatáčku

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Němečtí policisté v úterý žádali o spolupráci české kolegy při pronásledování 18letého cizince, který jim ujížděl v kradeném mercedesu přes bývalý hraniční přechod Železná na Domažlicku. Po pár kilometrech na českém území řidič dostal smyk v zatáčce a boural. Zraněného přepravili zdravotníci do nemocnice.

Foto: Policie ČR

Cizinec jel přes Železnou v kradeném autě

Článek

Pronásledování se odehrálo před polednem. Řidič ujížděl v autě, které bylo v Německu ukradené.

„Zhruba pět kilometrů za Železnou ve směru na Bělou nad Radbuzou vlivem vysoké rychlosti dostal při průjezdu levotočivé zatáčky s vozidlem na mokré vozovce smyk,“ sdělila ve středu mluvčí policie Dagmar Brožová.

Mladík ujížděl policii se ženou a dětmi v autě. Na útěku ho nezastavily ani výstřely

Krimi

Auto vylétlo ze silnice a narazilo do směrového sloupku a dvou stromů. Řidič, jehož národnost policie neupřesnila, utrpěl při nehodě zranění, se kterými ho záchranáři přepravili do nemocnice.

Foto: Policie ČR

Řidiče pronásledovala německá policie

„Dechová zkouška i orientační drogový test byly u řidiče negativní. Škoda na vozidle byla vyčíslena na jeden milion korun. Po ošetření byl cizinec umístěn do policejní cely v Plzni. Případem se dále zabývají domažličtí kriminalisté,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám