Hlavní obsah

Řešili jsme problémy, řekli u výslechu mladíci podezřelí z bitky před klubem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policie vypátrala dva mladíky, kteří se zapletli do bitky před klubem v Praze. Oba už vyslechla, ale zatím neobvinila. Jeden z poškozených měl po konfliktu zlomenou čelist a zraněnou hlavu.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Policisté dostali od občanů několik poznatků, díky kterým podezřelé identifikovali. Dvojice mladíků ve věku 20 a 27 let byla ve středu dopoledne vyslechnuta.

„Mladíci jako důvod svého počínání uvedli, že tímto způsobem chtěli vyřešit problémy, které vznikly v průběhu jejich návštěvy v klubu,“ uvedl mluvčí policie Jan Rybanský.

Dělník nařkl kolegu z krádeže, pak ho pobodal. Napadeného zachránily rukavice

Krimi

Bitka se odehrála ve Vinohradské ulici 29. února, v úterý policie požádala o pomoc. Incident začal vzájemnými neshodami před klubem, které vyvrcholily v hromadné napadání.

„Konflikt pak ukončilo vážné zranění jednoho z aktérů, které mu způsobili společnými silami dva mladíci. Údery a kopy mu zlomili horní čelist a poranili ho na hlavě,“ konstatoval v úterý Rybanský.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám