Hlavní obsah

Provozovatel restaurace ubodal po hádce hosta

Právo, kal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Písecko

Jihočeští kriminalisté vyjížděli v neděli ráno do chatové oblasti na Písecku. Kolem druhé hodiny ranní se tam pohádali dva muži, jejichž při ukončilo ubodání jednoho z nich. Podle informací Práva ubodal provozovatel restaurace hosta, oba byli pod vlivem alkoholu.

Foto: PČR Jihočeský kraj, Policie ČR

Provozovatel před svou restaraucí pobodal návštěvníka restaurace.

Článek

„Osmatřicetiletý muž, provozovatel restaurace, napadl nožem stejně starého protivníka, kterým byl návštěvník restaurace. Způsobil mu taková zranění, kterým poškozený na místě podlehl,” uvedl mluvčí jihočeské policie Jiří Matzner.

Útočníka kriminalisté posléze zadrželi. „Vyšetřovatel nařídil soudní pitvu. S ohledem na probíhající úkony není zatím možné k případu uvádět podrobnosti,“ dodal mluvčí.

Foto: PČR Jihočeský kraj, Policie ČR

Provozovatel před svou restaraucí pobodal návštěvníka restaurace.

Právu se podařilo zjistit, že oba muži se znali a byli pod vlivem alkoholu. Co ale mezi nimi rvačku, která skončila smrtí jednoho z nich, vyvolalo, zatím nikdo neví.

„Probíhají výslechy svědků a více informací zveřejníme během několika dní,“ řekl Matzner. Pokud bude muž obviněn z vraždy, hrozí mu až 18 let za mřížemi.

Reklama

Výběr článků

Načítám