Hlavní obsah

Pro devět stovek ubil 91letou důchodkyni

Novinky, Milan Koukal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Pražští kriminalisté vyšetřují od úterý případ brutální vraždy jednadevadesátileté důchodkyně, která byla nalezena odpoledne ve svém bytě v Nuslích v Praze 4. Ukázalo se, že umlácená žena trpěla kvůli devíti stům korunám, které neznámý násilník ukradl.

Foto: Josef Zajíc

Na startu je nutné dobré soustředění, přečtení mapy a rozhodnutí o správném postupu.

Článek

Podle policie pachatel prohledal její byt v činžovním domě v ulici Maroldova, nedaleko železničního nádraží Praha - Vršovice, ale odnesl si pouze zanedbatelnou finanční částku a klíče od bytu.

Vraha mohla potkat na ulici

"Policisté zjistili, že oběť v úterý navštívila spořitelnu v Hlavní ulici v Praze 4. Měla na sobě modrý prošívaný kabát, na nohou černé polobotky. V ruce pravděpodobně nesla černou kabelku. Z Hlavní ulice nejspíše odjela tramvají číslo jedenáct do Nuslí, kde se měla pohybovat mezi náměstím bratří Synků a Maroldovou ulicí," sdělila ve středu mluvčí pražské policie Iva Knolová s tím, že kriminalistům chybí úplný přehled o posledních hodinách jejího života.

Nevylučují totiž možnost, že důchodkyně mohla důvěřivě přijmout pomoc od neznámého na ulici. Ten se vetřel do její blízkosti a doprovodil ji až domů, kde však drobnou, bělovlasou ženu ubil.

Případní svědci mohou volat na 974 826 465 nebo na 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám