Hlavní obsah

Při srážce kamiónu s autem na D1 zemřela mladá žena

• Aktualizováno
Novinky, ok, jap

Tragická dopravní nehoda uzavřela ve středu odpoledne dálnici D1 u Prahy. U Strančic se srazil kamión s osobním autem. Jedna žena - spolujezdkyně z osobního auta - zemřela. Dálnice ve směru na Prahu byla asi dvě a půl hodiny uzavřena.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda na D1, při níž zemřela ženaVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se odehrála na 14. kilometru ve směru na Prahu kolem druhé hodiny odpolední. Podle informací z místa stál v odstavném pruhu na dálnici kamión s defektem. K němu přijížděl jiný nákladní vůz, jehož šofér porouchaný kamión zřejmě viděl na poslední chvíli a strhl řízení vlevo. V tu chvíli však kolem projíždělo osobní auto, které do náklaďáku narazilo.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Střet nepřežila žena v autě

„Nejprve tam vzlétl vrtulník záchranné služby, který byl ale následně odvolán. Mladá žena utrpěla zranění neslučitelná se životem. Lehké zranění utrpěl muž, který byl po ošetření převezen do nemocnice,“ řekla Novinkám mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

"Řidič osobního vozidla narazil zezadu do nákladního vozu. Spolujezdec z osobního auta utrpěl zranění neslučitelná se životem," řekl mluvčí středočeské policie Jakub Vinčálek.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Při nehodě zemřela žena

Provoz v úseku byl obnoven po 17:30.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám