Hlavní obsah

Při požáru v pražském bytě našli mrtvou ženu, policie řeší vraždu

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Jako vraždu řeší pražští kriminalisté čtvrteční požár bytu v pražské části Kamýk, kde bylo nalezeno tělo ženy. Podle informací Novinek měla oběť bodnořezná poranění. Dům musel být evakuován, policie na místě činu našla nefunkční granát a další podezřelé předměty.

Foto: Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Po eliminaci požáru našli hasiči v bytě mrtvou ženu. Na základě doposud zjištěného prošetřují krajští kriminalisté událost jako vraždu,“ sdělil mluvčí policie Tomáš Hulan.

BEZ KOMENTÁŘE: Při požáru bytu zemřela v Praze žena Video: Novinky

Vzhledem k podezření, že uvnitř bytu by mohla být munice, policie s hasiči dům a okolí evakuovali. „Ze všech nalezených a pyrotechniky prověřovaných věcí byl tou nejnebezpečnější granát. V tomto případě se jednalo o reálnou munici, která ale byla v době nálezu naštěstí již plně delaborovaná. Jakmile pominulo jakékoli nebezpečí, vrátili se obyvatelé domu zpět do svých domácností,“ upřesnil mluvčí.

Policie případ vyšetřuje jako podezření z vraždy a vzhledem k okolnostem a počáteční fázi prověřování více informací nesdělila.

Reklama

Výběr článků

Načítám