Hlavní obsah

Při nehodě na Novojičínsku se zranilo pět lidí, auto skončilo na střeše

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pět lidí se zranilo v sobotu při nehodě, která se stala na silnici I/57 u Hladkých Životic na Novojičínsku. Jedno ze dvou osobních aut skončilo na střeše, na místě zasahovala záchranná služba i hasiči.

Foto: Aleš Honus, Právo

Jeden vozů skončil na střeše mimo silnici.

Článek

„Po příjezdu hasičů k události už pečovali zdravotníci o celkem pět osob, všechny byly postupně převezeny do nemocnice. Hasiči na místě provedli protipožární opatření na havarovaných automobilech a zasypali sorbentem provozní kapaliny uniklé na komunikaci,“ uvedl mluvčí hasičů Jakub Kozák.

Protože jedno z vozidel skončilo na střeše mimo vozovku, velitel zásahu na místo povolal vyprošťovací speciál ze stanice v Novém Jičíně, který pomohl s otočením zpět na kola.

„Teprve poté bylo možno provést odpojení akumulátoru a definitivně vyloučit hrozbu úniku provozních kapalin. Hasiči se na své základny mohli vrátit krátce před polednem, po celou dobu zásahu byl provoz na silnici řízen kyvadlově policisty,“ dodal Kozák

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám