Hlavní obsah

Při honičce havaroval pronásledovaný i policisté

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražským policistům ujížděl ve čtvrtek odpoledne řidič nissanu. Poblíž vozovny tramvají v Hloubětíně havaroval on i policisté, kteří ho pronásledovali. Řidič se ještě pokusil o útěk, policisté proto varovně stříleli do vzduchu. Muže nakonec zadrželi.

BEZ KOMENTÁŘE: Policejní auto skončilo v příkopěVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

"V Poštovské ulici začal policistům z Pohotovostní motorizované jednotky ujíždět řidič nissanu. Poblíž ulice Granitova vjel na chodník, po kterém před policisty dále ujížděl. Při ujíždění nejprve ohrožoval ostatní řidiče a posléze také chodce," sdělila policejní mluvčí Eva Kropáčová.

U hloubětínské vozovny se na ujíždějícím voze ulomilo jedno z kol. Řidič proto zastavil a dal se na útěk. Policisté jedoucí za ním, aby se vyhnuli střetu s vozem, strhli řízení a s policejním vozem skončili v příkopu vedle zastávky MHD.

"Muž se dal na útěk. Policisté proto použili donucovací prostředky  včetně varovné střelby. Muže následně zadrželi," doplnila mluvčí.

Policisté teď zjišťují důvody toho, proč před nimi muž ujížděl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám