Hlavní obsah

Převrácená dodávka zastavila dopravu na Pražském okruhu. Čtyři zranění včetně dítěte

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Pražský okruh byl v pondělí dopoledne na Černém Mostě zhruba čtyři hodiny uzavřen ve směru k Barrandovskému mostu. Příčinou byla převrácená dodávka s přívěsem na 60. kilometru okruhu. Záchranáři ošetřili čtyři zraněné. Provoz policie obnovila kolem 10:00.

Foto: Milan Malíček, Právo

Zdravotnická záchranná služba (ilustrační foto)

Článek

Nehoda se stala po páté hodině ranní na Východní spojce za sjezdem na dálnici D11 na Hradec Králové. „Na 60,5. kilometru se z dosud nezjištěných příčin převrátila dodávka s přívěsem,” uvedl mluvčí pražské policie Jan Rybanský.

Podle prvotních informací policie se při nehodě zranilo pět lidí, záchranka později upřesnila, že ošetřila čtyři pacienty - tři dospělé a dítě.

Dodávka smetla na pumpě na D10 stojan i auta. Příčinou byl smyk, zjistila policie

Krimi

Podle mluvčí záchranářů Jany Poštové převezli zdravotníci do nemocnic 27letou ženu s pohmožděným břichem, dva muže (52 a 27) s úrazy hlavy a osmiletého chlapce rovněž s poraněnou hlavou.

Z místa nehody bylo nutné odstranit poničenou dodávku, vlek a dvě vozidla, která dodávka převážela. Dodávka zůstala ležet na boku, jedno auto z vleku vypadlo a poničilo svodidla. Provoz byl po dobu uzavření okruhu veden přes nákupní zónu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám