Hlavní obsah

Prasklé potrubí zastavilo tramvaje v centru Prahy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Kvůli prasklému vodovodnímu potrubí v Ječné ulici byl v úterý před sedmou hodinou v obou směrech zastaven provoz tramvají ve frekventovaném úseku mezi stanicemi I.P. Pavlova a Karlovo náměstí v centru Prahy. Omezení potrvá až do večera.

Havárie vody v Ječné uliciVideo: Novinky

 
Článek

Podle mluvčího Pražských vodovodů a kanalizací Tomáše Mrázka praskl vodovodní řad o průměru 400 mm přímo u tramvajové trati. „Zásobování obyvatel vodou není omezeno, ale oprava potrubí bude trvat až do večerních hodin,“ uvedl Mrázek.

Podle něj bude také po tuto dobu omezena tramvajová doprava. Pražská integrovaná doprava uvedla, že zatím není jasné, kdy bude provoz obnoven.

Na pražských Vinohradech prasklo potrubí, ulicí tekla žlutá říčka

Krimi

Komplikace se týká linek 4, 6, 10, 16 a 22, které až do odvolání jezdí po objízdných trasách. Na svém webu o tom informoval dopravní podnik.

Náhradní autobusovou dopravu kvůli neprůjezdnosti úseku není možné podle dopravce zavést. Cestující mohou využít metro, a to ze stanic Náměstí Míru, Karlovo náměstí nebo I. P. Pavlova.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám