Hlavní obsah

Policisté zadrželi podezřelého z vraždy v chatové osadě u Prahy

Právo, rap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policie už dopadla muže, který nejspíš zavraždil 36letého muže v chatové osadě v Káraném u Prahy. Neštěstí se stalo v noci na středu a ještě ve středu večer kriminalisté zadrželi podezřelého 44letého střelce. Po předchozím vzájemném konfliktu měl vytáhnout legálně drženou pistoli a s ní zabít svou oběť.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Podali jsme návrh na vzetí podezřelého do vazby. Rozhodovat o tom bude během čtvrtka soud pro Prahu-východ,“ řekla ve čtvrtek dopoledne Právu mluvčí středočeské policie Soňa Budská.

Podle dosavadních výsledků vyšetřování se muži delší dobu znali. Střelec nějakou dobu pobýval v chatě na okraji Káraného v chatové oblasti Grádo. „Prozatím zadrženého vyslýcháme a výslechy by měly objasnit, co bylo příčinou jejich sporu, který pravděpodobně předcházel vraždě,“ dodala Budská.

Reklama

Související témata:

Související články

V chatové osadě u Prahy byl zastřelen muž

Případem zastřeleného muže se zabývá středočeská kriminální policie. K postřelenému muži v chatové osadě Grado na okraji Káraného u Prahy byli v noci na středu...

Výběr článků

Načítám