Hlavní obsah

Policisté v Praze prověřovali hlášenou střelbu

Novinky, jap
Praha

Desítky policistů se samopaly prohledávaly v neděli večer okolí Střížkovské ulice v Praze, odkud byla hlášena údajná střelba. Žádný střelec však nalezen nebyl.

BEZ KOMENTÁŘE: Policisté na místě hlášené střelby v PrazeVideo: Novinky

 
Článek

„Okolo půl osmé večer jsme přijali hlášení o údajné střelbě, která měla být slyšet v zahrádkářské kolonii mezi Střížkovskou a Libereckou ulicí v Praze. Na místo okamžitě vyrazily policejní hlídky, včetně Speciální pořádkové jednotky. Policisté na místě zasahovali v plné balistické ochraně a s dlouhými zbraněmi,” uvedl policejní mluvčí Jan Rybanský.

Policisté Střížkovskou ulici zcela uzavřeli. Situaci ze vzduchu monitoroval policejní vrtulník. Policistům se na místě přihlásilo více svědků, kteří prý střelbu také slyšeli.

Policisté v neprůstřelných vestách a se samopaly pak prohledávali okolní pozemky i domy, stejně tak kontrolovali držitele zbraní v okolí.

„Policejní uzávěra byla následně ukončena. Doposud se nepodařilo prokázat, že by ke střelbě opravdu došlo. Podle dosavadních zjištění praskla na jedné ze zahrádek, vlivem tepla, sklenice s hnojivem. Případu se nicméně i nadále věnujeme,” doplnil mluvčí.

Na místo pak dorazili kriminalisté, kteří celou událost zadokumentovali.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám