Hlavní obsah

Policisté na Domažlicku zastavili ujíždějícího řidiče nárazem v plné rychlosti

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Domažlice

Odvážný způsob k zastavení ujíždějícího řidiče zvolili policisté na Domažlicku. Se služebním vozidlem vybaveným předním ochranným rámem do něho v plné rychlosti narazili. Nikomu se nic nestalo. Honička se odehrála v pondělí, policie nyní zveřejnila záběry z jejího průběhu.

BEZ KOMENTÁŘE: Pronásledování vozidla na DomažlickuVideo: Policie ČR

 
Článek

„Policisté věděli, že za volantem vozidla Citroën C3 sedí muž, kterému v minulosti zadrželi řidičský průkaz za řízení pod vlivem drog. Protože nereagoval na pokyn k zastavení a bezohlednou jízdou vážně ohrožoval ostatní účastníky provozu, rozhodli se policisté k násilnému zastavení vozidla,“ uvedla policejní mluvčí Martina Korandová.

BMW se řítilo Prahou rychlostí 220 km/h, honička skončila nehodou

Krimi

Policisté si podle ní k zákroku zvolili vhodný úsek tak, aby minimalizovali rozsah škod a donutili řidiče k zastavení vozidla. „Orientační test na psychotropní látky byl u zadrženého řidiče pozitivní,“ dodala Korandová.

Kriminalisté podle mluvčí zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů obecné ohrožení a ohrožení pod vlivem návykové látky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám