Hlavní obsah

Policie zadržela muže, který je podezřelý, že zabil důchodce po potyčce v metru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Policisté zadrželi podezřelého muže, který měl v srpnu v pražském metru a následně na autobusové zastávce brutálně napadnout staršího muže, který doprovázel svého zdravotně postiženého syna. Uvedla to TV Prima. Napadený 77letý muž zhruba po měsíci na následky zranění zemřel v nemocnici.

Článek

Možného pachatele policie již vyslýchá, dříve byl odsouzen za násilnou trestnou činnost, uvedla TV Prima.

Incident začal v soupravě metra mezi stanicemi I.P.Pavlova a Letňany. Starší muž chtěl pro svého postiženého syna uvolnit speciální místo, kde ale seděl muž z kočárkem. „Oslovený muž verbálně i fyzicky staršího muže napadl. Otec svého syna odvedl na jiné místo v soupravě a považoval incident za uzavřený,“ popsal incident mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

V Letňanech u zastávky autobusu číslo 233 ale muž s kočárkem dvojici dohonil a brutálně staršího muže napadl. 77letého muže opakovaně udeřil pěstí a kopal do něj na zemi. „V polovině září napadený muž, o kterého se neměl v rodině kdo starat, na následky zranění zemřel,“ doplnil Tomáš Hulan.

Středeční reportáž TV Prima

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám