Hlavní obsah

Policie vyšetřuje zneužívání chlapců, kteří chodili na kroužky na Táborsku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tábor

Táborská policie vyšetřuje dlouholeté zneužívání dětí ve věku od sedmi do 15 let, kterého se měl dopustit již obviněný muž. Ten organizoval volnočasové aktivity ve městě.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Policie o případu informovala v pátek s tím, že hledá další poškozené děti. Podle kriminalistů měl muž od roku 2017 do současnosti sexuálně obtěžovat především chlapce nejen ve městě, ale i v okolí.

Muž podle informací Práva pořádal tábory, kroužky a sportovní akce.

Policie hledá děti z kroužků, které organizoval muž odsouzený za znásilnění nezletilé

Krimi

„Podle dosavadního šetření mimoškolní aktivity obviněného muže navštěvovali žáci ze ZŠ Malšice a ZŠ Zborovská v Táboře. Žáky z dalších škol také nemůžeme vyloučit, neboť šlo převážně o mimoškolní zájmové či sportovní aktivity,“ informoval mluvčí policie Jiří Matzner.

Policie obvinila muže ze znásilnění pěti dětí v pražském parku

Krimi

Kriminalisté žádají rodiče, aby se v případě podezření na obtěžování dětí ozvali na linku 158 nebo vyšetřovatelům na číslo 703 857 720 či e-mail ta.ook@pcr.cz. Muž byl již obviněn, policie však neuvedla, z jakých trestných činů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám