Hlavní obsah

Policie u Karlových Varů pátrá po muži, který může být v ohrožení života

Karlovy Vary
Aktualizováno

Zhruba padesát policistů v okolí Karlových Varů ve středu odpoledne pátralo po 21letém Dominiku Peterčákovi z Luštenic na Mladoboleslavsku. V pondělí odjel Renaultem Megane černé barvy, registrační značky 4L85246, které řídil šestačtyřicetiletý muž. Peterčák může být v ohrožení života.

BEZ KOMENTÁŘE: Pátrací akce po pohřešovaném na KarlovarskuVideo: Policie ČR

 
Článek

„S uvedeným vozidlem mohli být oba muži viděni v době od 21:00 do 24:00 hodin na trase mezi okresy Mladá Boleslav a Karlovy Vary, případně přímo ve městě Karlovy Vary,“ uvedla středočeská policejní mluvčí Lucie Nováková.

„Na základě aktuálních poznatků nelze vyloučit, že by pohřešovaný mohl být omezen na osobní svobodě, popřípadě v ohrožení života,“ uvedla policejní mluvčí, podle které je pohřešovaný muž asi 170 cm vysoký, štíhlé postavy, má černé krátké vlasy a modré oči. „Při odchodu byl oblečen do starší modré bundy, černých tepláků a červených sportovních bot,“ doplnila Nováková, který vyzývá občany, kteří mají jakékoliv informace o pohybu pohřešovaného od odjezdu z Mladoboleslavska, aby se s nimi obrátili na policii.

Podle informací Novinek policie již zadržela jednoho podezřelého nedaleko Mladé Boleslavi.

Foto: Policie ČR

Pohřešovaný Dominik Peterčák.

Do pátrací akce, která probíhala ve středu odpoledne v lesích nad silniční výpadovkou na Prahu u karlovarské čtvrti Drahovice, bylo nasazeno více než padesát policistů. „Pátrací akce byla ve večerních hodinách vzhledem ke špatným klimatickým podmínkám, špatné viditelnosti a velmi členitému terénu ukončena,“ uvedla mluvčí karlovarské krajské policie Kateřina Krejčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám