Hlavní obsah

Policie pátrá po osmdesátiletém muži z Olomouce

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Policie požádala veřejnost o pomoc při pátrání po osmdesátiletém Vladimíru Zatloukalovi z Olomouce, kterého od čtvrtečního dopoledne pohřešuje jeho dcera.

Foto: Policie ČR

Článek

„Senior, který má výpadky paměti, odešel z trvalého bydliště zřejmě do obchodního domu Globus a do této chvíle o něm nemá rodina žádné zprávy. Nemá u sebe mobilní telefon,“ řekla Právu krátce před 16. hodinou policejní mluvčí Marie Štrbáková.

Pohřešovaný senior je podle ní hubené postavy, vysoký kolem 170 centimetrů. Má oválný tvar obličeje, šedomodré oči, šedé, rovné, krátké a řídké vlasy. Na sobě má oblečené hnědobéžové kalhoty a obuté tmavé polobotky.

„Prosíme občany, kteří pohřešovaného seniora někde viděli nebo vědí, kde se zdržuje, aby kontaktovali nejbližší policejní služebnu ČR nebo volali na linku 158,“ uvedla mluvčí. Policie vyzývá také muže, aby se ohlásil své dceři či se dostavil na nejbližší policejní služebnu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám