Hlavní obsah

Policie obvinila řidičku za nehodu, při níž zemřel policista

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policie v pátek obvinila 39letou řidičku, která v neděli podle ní zavinila tragickou nehodu v Praze, při které zemřel jeden policista a další dva byli těžce zraněni. Žena je vyšetřována na svobodě.

Při nehodě v Praze zemřel policistaVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„Řidičce, která v neděli způsobila smrtelnou dopravní nehodu, bylo sděleno obvinění hned pro tři skutky. Usmrcení z nedbalosti, těžké ublížení na zdraví a ohrožení pod vlivem návykové látky. Vyšetřování probíhá na svobodě,“ uvedl na Twitteru policejní prezident Jan Švejdar.

Kriminalisté zadali v případu znalecké posudky. Vypracování v některých případech trvá i několik měsíců. Řidička, která do policejního auta narazila, je Češka s trvalým pobytem v ČR.

Opilá řidička nabourala v Praze služební auto, policista zemřel

Krimi

Nehoda se stala v neděli večer v ulici 5. května. Do služebního auta narazila zezadu 39letá řidička, která byla podle policie opilá a zdrogovaná. Při nehodě zemřel 32letý policista a další dva se zranili. Žena zraněna nebyla.

Podle deníku Blesk jde o Jitku R. (39), matku dvou dětí, která prý žije v okolí Průhonic, a její nehodě prý předcházela hádka, a dokonce údajně automobilová honička s manželem. Žena navíc ještě před nedělní večerní tragédií nabourala lehce do jiných aut už o pár minut dříve v Nuslích, kde se naštěstí nikomu nic nestalo.

Reklama

Výběr článků

Načítám