Hlavní obsah

Policie obvinila 18letého cizince z pokusu o vraždu, pobodal dva lidi na ulici ve Stodůlkách

– Praha • Aktualizováno

Policie obvinila 18letého cizince, který v pátek pobodal v Praze na ulici dva lidi z pokusu o vraždu. Vážně zraněnou ženu našli záchranáři u domu, dalšího pobodaného o několik desítek metrů dále. Další podrobnosti policie zatím nechce zveřejňovat kvůli probíhajícímu vyšetřování.

BEZ KOMENTÁŘE: V pražských Stodůlkách byli pobodáni dva lidéVideo: Novinky

 
Článek

„V uplynulých hodinách sdělili kriminalisté osmnáctiletému muži obvinění pro trestný čin vražda ve stádiu pokusu a zároveň podali podnět státnímu zástupci k vypracování návrhu na jeho vzetí do vazby,“ řekl Novinkám mluvčí policie Jan Rybanský.

Motiv činu není známý. Policie zatím nechtěla komentovat, zda se útočník s obětmi znali.

Foto: Novinky

Zadržení podezřelého muže.

Útok se odehrál v Neústupného ulici mezi zaparkovanými auty nedaleko stanice metra Luka. Podle dostupných informací měl mladík útočit nožem a pak utekl.

Jeden z policistů si následně podezřelého muže všiml poblíž Fantovy ulice. Muž nereagoval na policistovu výzvu, nakonec ho museli muži zákona zpacifikovat, protože muž byl velmi agresivní. Vzápětí u něj našli i nůž, kterým měl předtím útočit.

Foto: Novinky

BEZ KOMENTÁŘE: V pražských Stodůlkách byli pobodáni dva lidé

Zraněni byli dva starší lidé. „V naší péči skončili žena a muž. Žena utrpěla vážná poranění a po ošetření byla převezena na ARO motolské nemocnice. Muž utrpěl rovněž vážná poranění a po ošetření byl převezen do Ústřední vojenské nemocnice Střešovice," uvedla v pátek mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám