Hlavní obsah

Policie marně pátrá po mladíkovi z Německa

Novinky, Milan Koukal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zatím neúspěšné je celostátní pátrání po pohřešovaném jednadvacetiletém Marianu Muschiolovi z Německa, který v našem hlavním městě záhadně zmizel v noci na 27. března.

Foto: Lenka Vozková

Hlavně se nepotopit

Článek

Do Prahy 24. března přijel se svou třídou z Technické odborné školy v Hannoveru. Ve středu 26. března asi půl hodiny před půlnocí se vydal se spolužákem na diskotéku Lávka u pražského Karlova mostu. Tam se údajně setkali s neznámými dívkami a poté se usadili na baru.

Hodinu po půlnoci Marian kamarádovi řekl, že jde na toaletu. Když se delší dobu nevracel, šel ho přítel hledat. Mariana nenašel na WC, ale ani nikde uvnitř diskotéky či venku před ní. Nebyl ani v hotelu. Když se třídní profesor ve čtvrtek dozvěděl o Marianově zmizení, ihned kontaktoval policii.

Tiskový mluvčí pražské policejní správy Jan Holub v pátek Právu řekl: "Policisté s podobenkou pohřešovaného chlapce navštívili nemocnice, dokonce i vězení. Poblíž diskotéky pátrali ve Vltavě potápěči. V době, kdy ho kamarád naposledy viděl, měl na sobě tmavomodré džíny, černé triko a sportovní obuv. Máme zjištěno, že měl u sebe asi tisíc korun, EC-kartu a občanský průkaz.".

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám