Hlavní obsah

Pohledná brunetka vytáhla na prodavačku s dítětem pistoli, peníze ale nedostala

Novinky, mip

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Liberec

Velkou odvahu prokázala prodavačka ve večerce v Liberci. Měla u sebe nezletilé dítě, když na ni v neděli odpoledne namířila zbraň mladá bruneta, která nepřišla do obchodu se smíšeným zbožím nakupovat. Navzdory hrozbě zbraní i ohrožení dítěte odmítla prodavačka tržbu vydat.

BEZ KOMENTÁŘE: Brunetka přepadla večerku v LiberciVideo: Policie ČR

 
Článek

„Ozbrojená pachatelka na to zareagovala tím, že krátkou střelnou zbraň uložila do kabelky a odešla,“ popsala policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

Liberečtí kriminalisté teď po ženě se zbraní pátrají. Práci mají lehce zjednodušenou tím, že ženu zachytily kamery v obchodě i na ulici před ním, i tím, že se pachatelka nijak nemaskovala.

„Její věk odhadujeme na 20–25 let, vysoká byla zhruba 160 až 165 cm. Na sobě měla tmavou zimní bundu a světlé úzké kalhoty, na nohách tenisky,“ uvedla Suchánková.

Foto: Policie ČR

Mladá lupička se zbraní

I když si neúspěšná lupička nic neodnesla, hrozí jí trest od dvou do deseti let. Policisté už zveřejnili fotografie vytvořené ze záznamu z kamer a žádají veřejnost o spolupráci. Lidé se ale nemají pokoušet sami mladou ženu zadržet.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám