Hlavní obsah

Podezřelý z vraždy manželky spáchal sebevraždu

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Blansko

Na začátku prosince našli policisté v Jedovnicích na Blanensku mrtvou jednapadesátiletou ženu. Z vraždy od začátku podezřívali jejího o rok mladšího manžela, po kterém se slehla zem. Muže po téměř dvou měsících ve středu policisté objevili mrtvého v jeho autě na lesní cestě na Blanensku.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Za tragédií stály podle všeho osobní rozpory, žena totiž od svého manžela odešla s mladším přítelem, což choť těžce nesl.

K útoku došlo 4. prosince ráno, kdy lidé ohlásili na linku 158 střelbu. „Podle svědků ženský hlas volal o pomoc a potom padl výstřel,“ řekl Právu zdroj obeznámený s vyšetřováním.

Muže našli policisté po upozornění svědka, který si všiml odstaveného auta. „Vozidlo bylo otevřené, klíček byl v zapalování a na sedadle řidiče byl nalezen mrtvý podezřelý. U něj jsme nalezli nelegálně drženou střelnou zbraň. V současné chvíli probíhá balistická expertiza a soudní pitva,“ potvrdil šéf jihomoravské mordparty Antonín Hrdlička.

V loňském roce se stalo na jižní Moravě dvacet vražd. Pokud se prokáže, že smrt ženy má na svědomí skutečně její manžel, podařilo se policistům všechny objasnit.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám