Hlavní obsah

Poberta si lup naskládal do vozidla majitelů vykradeného domu

– Karlovy Vary
Právo, vor

Neuvěřitelnou drzost prokázal v sobotu v nočních hodinách dosud neznámý pachatel, který se rozhodl vyloupit rodinný dům v Karlových Varech - Rybářích. Nakradené věci totiž naskládal do osobního vozidla majitelů domku. Stačil si sice připravit vůz, ale na poslední chvíli ho vyrušili majitelé, kteří se probudili ze spánku. Lupič se dal bez lupu na útěk.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Z domu chtěl odcizit stolní počítač s tiskárnou, mobilní telefony, finanční hotovost, dalekohled, holicí strojek, LCD televizor, televizní stolek, satelit, DVD přehrávač, šperky, osobní doklady a další drobné věci,“ popisovala mluvčí policie Martina Hrušková.

„Na chodbě domu si vzal navíc klíče od vozidla a z garáže ještě horské jízdní kolo. Svůj lup si naskládal do vozidla majitelů, očistil si skla vozidla a otevřel si bránu pozemku,“ pokračovala mluvčí.

„Pachatel se ale ještě vrátil pro další kořist do domu, kde byl vyrušen majiteli domu,“ dodala s tím, že majitelé ihned zavolali policii a pachatel z místa utekl bez lupu.

„Policisté na místě zajistili stopy a případ kvalifikovali jako přečiny krádeže, porušování domovní svobody, poškození cizí věci a krádež ve stádiu pokusu,“ uzavřela Hrušková s tím, že po pachateli nyní policie pátrá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám