Hlavní obsah

Pes pokousal na procházce malé dítě. Majitel dostal podmínku a bude platit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Náchod

Podmíněný trest uložil Okresní soud v Náchodě 51letému muži, jehož pes v dubnu pokousal dvouletého chlapce. Muž má navíc zaplatit téměř 200 tisíc korun, na dotaz Novinek to řekl předseda tamního soudu Pavel Ruml.

Foto: Novinky

Ilustrační foto

Článek

Trestní příkaz nabyl právní moci na konci srpna. „Trest byl uložen v souladu s návrhem státního zastupitelství – trest odnětí svobody v trvání jednoho roku s podmíněným odkladem na zkušební dobu 30 měsíců,“ uvedl Ruml.

Na Náchodsku pokousal pes malé dítě, skončilo v umělém spánku

Krimi

Pojišťovně má muž uhradit skoro 49 tisíc korun, poškozenému výdaje za léčení a nemajetkovou újmu ve výši 132 tisíc korun.

Útok se odehrál v České Skalici 24. dubna. Podle tehdejšího zjištění televize Prima šel muž na procházku se svým psem a potkal známého s dítětem. Psa si dal na vodítko a dítě se drželo otcovy nohavice. V jednu chvíli chlapec zatáhl za nohavici a vykřikl, přičemž se po něm ohnal pes.

Chtěl zahnat psa vidlemi, aby mu nepokousal dítě. Zvíře zranil a teď má na krku policii

Krimi

Dítě utrpělo zranění na krku a v obličeji. Po ošetření ho záchranáři museli uvést do umělého spánku a transportovat do královéhradecké fakultní nemocnice.

Reklama

Výběr článků

Načítám