Hlavní obsah

Opilý řidič lamborghini naboural v Praze několik aut, pak utekl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Opilý řidič lamborghini boural v neděli ráno v pražské Krči. Před nehodou měl podle policie nabourat několik aut a pak ujel. V autě s ním seděli dva spolujezdci, všechny na útěku zadrželi policisté.

Opilý řidič se vyboural v LamborghiniVideo: Novinky

 
Článek

Svědci nehody v ulici Na Strži zavolali policii kolem osmé hodiny ráno s tím, že posádka po nehodě utekla.

Podle informací Aktu.cz ještě předtím řidič naboural dvě auta a ujel. Při nehodě se zranili dva lidé. V dvojmístném autě měli sedět tři lidé, které policisté následně zadrželi.

„Hlídky spatřily utíkajícího muže, který neuposlechl výzev, a proto byly použity donucovací prostředky. Řidič byl pod vlivem alkoholu, dechová zkouška ukázala téměř dvě promile,“ řekla Novinkám mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Foto: Aktu.cz

Řidič lamborghini v Praze boural.

Mluvčí uvedla, že řidič měl způsobit několik nehod, kolik aut naboural, ale neupřesnila s tím, že to policisté teprve vyšetřují.

Podle Aktu měl také řidič při útěku napadnout svědka, který ho chtěl zadržet. Policie však o tomto incidentu nemá bližší informace. Škoda na lamborghini bude ve výši několika stovek tisíc korun.

Řidič je podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky a v případě odsouzení mu hrozí až tři roky vězení. „Policisté žádají případné očité svědky uvedené dopravní nehody, aby se ozvali na linku 158,” doplnila Siřišťová.

Reklama

Výběr článků

Načítám