Hlavní obsah

Opilý motorkář havaroval a utekl. Policistům místo sebe poslal náhradníka

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

V ulici Do Horoměřic na okraji Prahy havaroval v neděli večer motorkář. Z místa nehody utekl a po příjezdu policie tam za sebe poslal svého bratra.

BEZ KOMENTÁŘE: Na okraji Prahy havaroval opilý motorkářVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala krátce před půl desátou večer. Motorkář jel na svém stroji od Horoměřic směrem k Lipské ulici. Ze zatím neznámých příčin vyjel mimo silnici a i s motorkou skončil v příkopě. Na nic ale nečekal a z místa nehody utekl.

Očití svědci na místo přivolali policii. Té se pak o několik minut později přihlásil mladý muž, který o sobě tvrdil, že motocykl řídil. Zároveň řekl, že z místa utekl domů. Dechová zkouška vyvrátila, že by byl pod vlivem alkoholu.

Policisté pak ale zjistili, že majitelem stroje je bratr muže, který se jim přišel přihlásit. Ten pak přestal zapírat a policistům vše uvedl na pravou míru.

Jeho bratr měl být opilý a na motorce mířil k němu domů. Když se vyboural jen několik stovek metrů od cíle, doběhl zbytek cesty pěšky a vše mu vysvětlil. Na místo nehody pak poslal jeho, aby se vyhnul případnému postihu.

Reklama

Výběr článků

Načítám