Hlavní obsah

Opilá žena sedla za volant taxi, po pár metrech skončila v dodávce

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Opilá žena v úterý brzy ráno vyřešila svérázně svou cestu domů od klubu Palmovka v Praze. Využila situace, kdy šel taxikář pro peníze, sedla si za volant a s autem odjela. Neujela daleko.

Opilá servírka s autem odjela jen několik desítek metrůVideo: Jiří Forman, Novinky

 
Článek

Alkoholem posilněná 32letá žena si do klubu před jednou hodinou v noci přivolala taxi.

„Servírku jsme připoutali na zadní sedačku a odjeli. U O2 arény si vzpomněla, že nechala v klubu peníze, a proto jsme se vrátili zpátky. Zaparkoval jsem a šel pro peníze, a než jsem se otočil, slyšel jsem kvílení gum a viděl zadní světla,“ řekl Novinkám řidič odcizeného auta s tím, že nechápe, že opilá žena vůbec dokázala přesednout ze zadních sedaček na přední a rozjet se.

Proti tvrzení, že žena byla servírka, se ale ohradil provozovatel klubu. „Ta opilá nebyla servírka, ale pouze host, kterého neznáme,” informoval Novinky Martin Morava.

Opilá zákaznice připravila taxikáře o autoVideo: Policie ČR

„O pár metrů dál u tramvajové zastávky narazila žena do dodávky. Záchranná služba převezla otřesenou ženu do nemocnice,“ sdělila Novinkám mluvčí pražské policie Jana Rösslerová.

Foto: Jiří Forman, Novinky

„Opilou ženu převezla posádka s úrazem ramene na ortopedii do nemocnice Na Bulovce,“ doplnila mluvčí záchranářů Jiřina Ernestová.

„Žena je podezřelá z trestných činů ohrožení pod vlivem návykové látky, neoprávněné užívání cizí věci a maření úředního rozhodnutí. Hrozí jí až tři roky vězení,“ konstatovala Rösslerová.

Reklama

Výběr článků

Načítám