Hlavní obsah

Noční požár domu na Břeclavsku si vyžádal dvě oběti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kostice
Aktualizováno

Dva lidé zemřeli při nočním požáru rodinného domu v Kosticích na Břeclavsku. Další dva obyvatelé domu se nadýchali kouře a jsou v péči lékařů.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Při požáru domu zemřeli dva lidé.

Článek

Požár krátce po půlnoci zaznamenala žena ze sousedního domu, kterou probudil praskot a kouř. Záchranáři po příjezdu na místo už nedokázali pomoci sedmačtyřicetiletému majiteli domu a jeho 51leté přítelkyni. Pokusy o resuscitaci selhaly.

Další obyvatelka domu, dvacetiletá dívka, vyskočila před kouřem z okna a je v péči lékařů. Požár přežil i čtyřicetiletý muž, je v nemocnici.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Při požáru domu zemřeli dva lidé.

V domě hořela kuchyňská linka, požár se rozšířil také na další zařízení kuchyně a strop. Příčinu zkoumají vyšetřovatelé. Škoda na majetku činí asi 100 tisíc korun. Hasiči zásah ukončili přibližně v 01:45.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Při požáru domu zemřeli dva lidé.

Na místo přijel i pyrotechnik, protože v domě se při prohlídce našla munice. Podle prvotních poznatků ale munice nesouvisí s požárem, uvedla mluvčí břeclavské policie Hana Kejlová. "Munice byla v jiné části objektu," doplnil mluvčí hasičů Jaroslav Haid.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám