Hlavní obsah

Nehody kamiónů uzavřely hlavní tahy do Prahy

Aktualizováno

Dvě nehody kamiónů uzavřely ve středu odpoledne hlavní tahy do Prahy. Na dálnici D8 se střetly dva kamióny, na rychlostní silnici R4 u Jíloviště se nákladní auto převrátilo na bok. Obě silnice byly ve směru do metropole uzavřeny.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Ilustrační foto

Článek

Kolize na dálnici D8 se stala na 14. kilometru nedaleko Nové Vsi a zranil se při ní jeden člověk. Nehoda se stala před 14:00, její příčinu zatím policie neurčila.

"Na místě byl jeden muž s poraněním obličeje a pohmožděným hrudníkem, který byl odvezen do nemocnice," uvedla mluvčí středočeských záchranářů Petra Effenbergerová.

Další nehoda dvou nákladních vozů se stala na 23. kilometru D8 ve směru na Ústí nad Labem. Zraněného ošetřili lékaři na místě.

Kamión se převrátil na bok 

Strakonickou rychlostní silnici R4 uzavřela u Jíloviště nedaleko Prahy nehoda kamiónu, který se převrátil na bok, uvedla policejní mluvčí Jana Dětská. Informace o případných zraněných zatím neměla k dispozici.

Od rána se komplikuje provoz na dálnici D5, kde se srazily čtyři kamióny. Při kolizi zemřel spolujezdec. Doprava je tam do 16:00 vedena jedním pruhem. [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda kamionů na D5Video: Novinky

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám