Hlavní obsah

Nebudu masturbovat na veřejnosti, slíbil muž soudci. Slib nedodržel

Karlovy Vary

Není to ani měsíc, co se Petr Kuřátko před plzeňským soudem dušoval, že už nebude na veřejnosti masturbovat. Tvrdil přitom, že na potlačení svého nutkání bere tlumící léky. Jenže během uplynulého víkendu byl podle zjištění Práva zadržen v Karlových Varech kvůli stejnému prohřešku.

BEZ KOMENTÁŘE: Obžalovaný u souduVideo: Patrik Biskup, Právo

 
Článek

Šéf tamního státního zastupitelství Pavel Dvořák Právu potvrdil, že policisté případ řeší jako výtržnictví. „Podezřelého muže vzal soudce do vazby,“ doplnil Dvořák.

Za opakované projevy exhibicionismu uložil soud Kuřátkovi začátkem března 14 měsíců vězení. Rozsudek ale ještě není v právní moci.

Exhibicionistu poslal soud do vězení, používal speciální tepláky se síťovinou v rozkroku

Krimi

Šestapadesátiletý muž se před soudem přiznal ke čtyřem případům z minulého roku. Před zraky mladých dívek se ukájel v parku, na vlakovém nádraží, u zastávky veřejné dopravy nebo dokonce při jízdě v autobuse.

„Používal přitom speciální tepláky se síťovinou v rozkroku, aby mu byl vidět ztopořený penis,“ upozornil státní zástupce. Znalkyně Kuřátka označila za exhibicionistu, což je sexuální deviace, která se projevuje veřejným obnažováním.

„Dopustil se hrubé neslušnosti na místě veřejně přístupném. U poškozených dívek tímto svým chováním vyvolal nepříjemné pocity,“ uvedla samosoudkyně Bohdana Kučerová.

Muž nabízel dívce ve vlaku na Břeclavsku sex, pak se začal uspokojovat

Krimi

O nepodmíněném trestu rozhodla zejména proto, že se nejednalo o ojedinělý exces, a také s ohledem na trestní minulost obžalovaného muže, který si téměř polovinu života odseděl v kriminále mimo jiné i za vraždu.

„Trpí sexuální úchylkou a jeho pobyt na svobodě by byl bez dohledu odborníka rizikový,“ vysvětila Kučerová, proč rozhodla o ochranném léčení. „Zatím postačí, když bude pravidelně docházet k ambulantnímu specialistovi,“ dodala soudkyně.

Za sdílené video masturbující školačky potrestal soud pětici ze Sušicka podmínkami

Krimi

Při ukládání trestu přihlédla k plnému doznání a také ke kladnému posudku od zaměstnavatele. „Jsem závislý na obnažování. Lituji, jestli jsem slečnám způsobil nějaké trauma. Nikomu jsem ublížit nechtěl. Pozdě jsem si uvědomil, že jsem nemocný, jestli se dá můj problém vůbec nazvat nemocí. Potřebuji léčbu, abych byl v klidu a už nepáchal nic dalšího podobného. Beru již léky, které zabraňují erekci a snižují agresivitu,“ prohlásil před soudem Kuřátko.

Podle svých slov byl ochoten přijmout jakkoliv tvrdou léčbu, ale zpět za mříže se mu nechtělo. „Prosím o shovívavost. Pokud mě zavřete, přijdu o práci i o bydlení. Po propuštění z posledního výkonu trestu v červnu 2019 jsem se snažil vybudovat zázemí a žít spořádaně,“ snažil se Kuřátko přesvědčit soudkyni v závěrečné řeči.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám